Лист до КМДА про мирне зібрання

Друк

Керуючись правом на мирні зібрання гарантованим статтями 39 Конституції України, 20 Загальної декларації прав людини, 21 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права, 27 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» тощо, повідомляємо про наступне проведення мітингу (далі – акції) та просимо забезпечити дотримання прав і свобод громадян і громадський порядок під час його проведення.

Мета акції: захист трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС» (підприємств та організацій зони відчуження).
Форма акції: мітинг (мирне зібрання) із застосуванням звукопідсилюючої апаратури, демонстрація плакатів з інформацією, що відповідає меті акції, пропозиції відповідальним особам прийняти необхідні рішення та інші дії, що відповідають меті акції.

Дата та час проведення акції: 02.08.2018р., з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.
Місце проведення акції: м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10 (Міністерство соціальної політики України)
Передбачувана кількість учасників акції: до 1000 осіб.
Склад учасників акції: члени трудового колективу ДСП ЧАЕС та підприємств Зони відчуження.

Відповідальна особа за проведення акції та збереження громадського порядку її учасниками (організатор акції): голова ППО ЧАЕС Орлов Максим Іванович, що проживає у кв. 37 буд. 1 Єреванського кварталу, м. Славутича, Київської області.
Телефон для зв'язку: 050 9741726.

З повагою,
Голова ППО ЧАЕС М. І. Орлов