Телепрограми ЧАЕС. 2024 рік

За хвилини до Аварії

"За хвилини до..." - проєкт до 38-х роковин аварії на ЧАЕС, в якому розповімо вам про хід подій в ніч з 25-26 квітня 1986 року.

 

На Чорнобильській АЕС завершено інспекційне обстеження ДІЯРУ

У період з 17 по 19 квітня 2024 року Державна інспекція ядерного регулювання України (далі: ДІЯРУ) провела інспекційне обстеження Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС».

 

На ЧАЕС відбулася 25-та ротація місії МАГАТЕ

Міжнародне агентство з атомної енергії здійснило 25-ту ротацію персоналу своєї постійної моніторингової місії на Чорнобильській АЕС.

 

Збір макулатури

До Дня довкілля організація молоді ППО ЧАЕС провела екологічну акцію. В рамках акції відбувся збір макулатури у приміщеннях офісного та навчально-тренувального центрів ДСП ЧАЕС. Загалом було зібрано 531 кілограм використаного паперу та картону, що у підсумку дозволило виручити 1580 гривень. Як повідомив заступник голови чорнобильської “молодіжки”, oператор устаткування для подавлення радіоактивності та дезактивації 4 розряду ЦЕОУ(НБК) Євген Кигим, усі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби працівників ЧАЕС, які служать у Збройних силах України.

 

День українського добровольця. Інтерв'ю з одним з добровольців ЧАЕС

14 березня в Україні відзначається День добровольця. День чоловіків та жінок, які пожертвували комфортом, хорошою роботою, сімейним життям, своїм здоров'ям та багатьма іншими речами заради незалежності України Ми записали інтерв'ю з працівником ЧАЕС, який з 24 лютого 2022 року, так само, як і багато інших його колег, приєднався до територіальної оборони.

 

Звітна конференція первинної профспілкової організації ЧАЕС

26 лютого відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації ЧАЕС, в якій взяли участь 62 делегати. Деякі з них були присутні у режимі онлайн через вахтовий режим роботи. А також — голова Атомпрофспілки Матов Валерій та народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк . На конференції було представлено звіт про роботу профспілкового комітету ППО ЧАЕС за період з лютого 2023 по лютий 2024. Конференція визнала роботу профспілкового комітету ППО ЧАЕС за звітний період задовільною.

 

Кардіоскринінг на Чорнобильській АЕС з участю Інституту серця МОЗ

23 лютого в офісному центрі Чорнобильської атомної електростанції відбувся четвертий кардіоскринінг працівників підприємства.

 

ЧАСТИНА 5 | ЧАЕС. Хроніка окупації. Наслідки

Понад місяць тривала окупація промислового майданчика Чорнобильської АЕС військами російської федерації. У цьому відео ми покажемо вам інтервʼю з очевидцями цих подій. ЧАСТИНА 5 | ЧАЕС.

Хроніка окупації. Наслідки:
• Наслідки
• Плинність кадрів
• Реакція

 

Візит учасників міжнародного форуму на ЧАЕС

31 січня Чорнобильську атомну електростанцію та зону відчуження відвідали учасники Міжнародного довкіллєвого форуму “United for Nature. Agenda for Ukraine”.

 

Міфи ЧАЕС: Наприкінці 60'х ЧАЕС мала іншу назву

Серія відеороликів, які покликані зруйнувати чи підтвердити популярні міфи навколо ЧАЕС. Міф №5: Наприкінці 60'х ЧАЕС мала іншу назву.

 

Залаштунки харчування на ЧАЕС: запаси їжі, ціни, вахти та реформи у 2024 році

Про те, що залишається за лаштунками організації харчування на ЧАЕС: запаси їжі, постачальників, виклики вахтового режиму, а також, які зміни відбудуться у харчуванні персоналу цього року, дивіться у інтерв’ю з очільницею відділу організації харчування ЧАЕС Ольгою Бічко.

 

Майданчик ЧАЕС засвітився: завершено роботи з освітлення пішохідних маршрутів

Наприкінці 2023 року на майданчику ЧАЕС завершилися роботи з проєкту освітлення пішохідних маршрутів від робочих місць персоналу до місць його міжзмінного відпочинк

 

Nearest Events

On May, 24, 1978 Unit 1achieved capacity 1000 mwt
June 11, 2001 – establishment of SSE Chornobyl NPP

News distribution